(044)538-16-63
    (044)538 16 64

Каталог продуктів

Каталог насіння 2017

Каталог насіння 2017

Нові продукти!

  • image
  • Раундап Макс
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Головна Добрива Нутрівант Плюс Нутрівант Плюс коренеплідний
Нутрівант Плюс коренеплідний PDF Печать Email
 
Нутрівант Плюс коренеплідний
 
Позакореневе листкове підживлення буряків столових, кормових, цукрових, моркви

Хімічний склад: 0N-36P2O5-24K2О+2MgO+2B+1Mn + Фертівант (ФВ)
Упаковка: пакет 20 г.
 
Призначення:
Підживлення підвищує на 10-15% врожайність коренеплідних культур, показники якості коренеплодів, стійкість до хвороб, сприяє накопиченню цукрів, зберіганню коренеплодів, усуває стреси при застосуванні засобів захисту рослин та зменшує в них вміст надлишкових нітратів.
 
 
 
Рекомендації по застосуванню:
Підживлення рекомендується проводити на буряках у фази:
- 4-6- листків,
- 8-10 листків (змикання листків у рядку),
- через 10-15 днів після другого підживлення (змикання листків у міжряддях);
на моркві у фази
- на початку формування коренеплодів,
- активного росту коренеплодів та
- через 15-20 днів після другого підживлення (фаза інтенсивного накопичення в коренеплодах сухих речовин).


Культурні коренеплідні рослини є нащадками дикоростучих. За належної агротехніки вони забезпечують високу й сталу врожайність, навіть і без поливу.
Із мінеральної поживи під коренеплоди вносяться азот (N), фосфор (P), калій (K), кальцій (Ca), магній (Mg), сірка (S), а із мікроелементів — бор (B), марганець (Mn), цинк (Zn), (таблиця 11). Серед біогенів особливе місце належить азоту. Він потрібен для росту і розвитку коренеплідних рослин, особливо у період формування листового апарата. Його надлишок, як правило, призводить до надмірного наростання вегетативної маси та погіршення якості продукції, накопичення надмірного вмісту нітратів. Фосфор стимулює ріст кореневої системи, прискорює дозрівання коренеплодів, поліпшує їх якість та підвищує вихід стандартної продукції. Калій сприяє утворенню цукрів, білкових речовин та поліпшує зберігання коренеплодів. Мікроелементи бор, марганець, цинк, підвищують жаростійкість коренеплодів, сприяють відтоку цукрів із листків до коренеплодів, зменшують вміст надлишкових нітратів у коренеплодах та поліпшують їх зберігання.


 
 
 

© 2011 Badvasy - засоби захисту рослин, насіння, добрива. Всі права захищені.
Made by Entercom