"> Як вивести тарганів? Maxforce – надійне та швидке знищення

Як вивести тарганів? Maxforce – надійне та швидке знищення

У всіх при згадці про тарганів виникають лише неприємні емоції, адже хтось боїться їх, а комусь просто бридко.

В додаток, вивести тарганів задача з непростих, адже вони знаходять потаємні місця в квартирі або приміщенні, щоб сховатися від більшості засобів дезінфекції. Однак не слід опускати руки, знищити раз і назавжди тарганів допоможе інноваційний засіб Максфорс.

Чим небезпечні таргани?

Таргани виступають переносниками значної кількості захворювань, серед яких:

  • Дизентерія
  • Сальмонельоз
  • Менінгіти та пневмонія
  • Урогенітальні інфекції

Небезпечні таргани й тим, що вони можуть залазити в вушний прохід, викликаючи запалення і сильни головний біль. Подібна ситуація не рідкість, адже тіло людини виступає найбільш безпечним сховищем для тарганів.

Чому так важко вивести тарганів? Питання логічне, та має досить просту відповідь – вони здатні пристосуватися до будь-яких умов. Найбільш «солодкі» умови для них – це вологе темне місце с достатньою кількістю будь-якої їжі, однак при дефіциті продовольства вони залюбки прибігають до канібалізму, поїдаючи один одного.

Всі ці фактори призводять до того, що пошук ефективного засобу боротьби з тарганами займає тривалий час.

Які існують засоби боротьби з тарганами?

Оскільки проблема тарганів досить поширена, а позбутися їх не так просто, існує значне різномаїття засобів боротьби з «неприємними сусідами.


Серед найбільш популярних засобів виділяють такі види:

  1. Приманки. Даний засіб боротьби містить в своєму складі активний інсектицид, який з‘їдає тарган. Далі відбувається ланцюгова реакція – тарган-переносник заражає їнших тарганів.
  2. Ловушки. Їх можна розташовувати у важко доступних місцях, вони не займають багато місця та мало примітні. Ззовні ловушки – це округла шайба з отрутою всередині. Тарган запозує в приманку, з‘їдає отруту та стає переносником, завдяки чому заражається не лише сам, а й приносить отруту іншим тарганам.Гелі. Принцип роботи їх досить простий – вони наносяться на поверхню, по якій бігають таргани. Завдяки липкому шару таргани затримуються, а інсектициди, зо входять до складу гелю, вбивать їх. Головними перевагами гелів є те, що вони заражають тарганів, які по ньому ходили, одже виникає ланцюгова реакція зараження; гель значний термін зберігається на поверхні; покривати гелем модно навіть важко доступні місця, які так полюблять таргани.
  3. Мілки. В даному випадку назва говорить сама за себе – це інсектицид у форматі крейдяного олівця, яким дуже зручно обробляти шафи, тумби, труби водопровідної та опалювальної систем.

Максфорс для боротьби з тарганами

Максфорс – це один із найсучасніших засобів боротьби з тарганами від відомої фірми «Байер», який гарантує не лише знищення, а й довготривалий захист від них.

Діюча речовина:

Імідоклоприд 2,150%.

Додаткові: вода і харчові добавки 97,85%.

Спосіб використання:

  1. Відкрити двері та вікна в приміщенні
  2. Зняти ковпачок з аплікатора та нанести смужкою на місця скупчення та пересування тарганів(особливо важливо обробити важко доступні місця*)

*за шафами, комодами, під плінтусами, біля мийки, в місцях відставання пакету чи ламінату від підлоги та ін.

Переваги:

  • Зручна форма шприца з гелем дозволяє обробити важкодоступні поверхні, які найбільш полюблять таргани
  • Засіб є безпечним для людей та теплокровних тварин
  • Засіб зберігається на поверхні тривалий час, захищаючи від тарганів на строк до 3-х місяців
  • Швидкодіючий – ефективність дії вже помітна через 24 години після застосування
  • Термін зберігання в шприці – 5 років

 

Таргани – це серйозна проблема, яка потребує оперативного вирішення. Для цього слід віддати перевагу перевіреним і надійним засобам, таким як Максфорс!

 

 

Інші новини категорії

TO_TOP